Tanfolyamok a Tündérmajorban - Tündérmajor

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Tanfolyamok a Tündérmajorban

A Tündérmajor egyéb programjai:

Spiritúra - A csodák útján

Miért "A csodák útján"?
Gyűrűfű környéke, és az egész Zselic csodálatosan szép táj. Tanfolyamunk nevét mégsem ez ihlette, hanem az "A course in miracles" című könyv. E talányos angol címet sokféleképpen fordították, amíg meg nem jelent a könyv magyarul is "A csodák tanítása" címmel.
Én a "Csodák útján" változatot használom, mert ezúttal különleges túrákra indulunk Gyűrűfűről az "A course in miracles" szellemében. Spiritúránk során felfedezzük a környék szépségeit és ki-ki felfedezheti önmaga belső szépségeit.

2016-ban kalandozunk a csodák útján:


július 21-24-ig
.

Spiritúráink az ország más gyönyörű tájain is lesznek. Ha érdekel, ezen a weboldalon tudsz tájékozódni.

Mire számíthatsz a Spiritúrán?

Szeretném, ha a pontos program meglepetés lenne, de annyit ígérhetek, hogy változatos lesz, bensőséges, felemelő. Sok vidámsággal, ismerkedési lehetőséggel egymással, önmagunkkal, és A csodák tanításával.
Most, hogy megpróbálom megfogalmazni, mi is történik majd e kurzuson, természetesen "A csodák tanítását" hívtam segítségül, találomra felütve a könyvet. A 102. leckénél nyílt ki, és tekintetem e sorokra talált: "A következő néhány napot még az Isten Akarata által beléd helyezett boldogság elérését segítő gyakorlatoknak fogjuk szentelni. Itt rejlik az otthonod, itt lakozik a biztonságod. Itt van a te békéd, és itt nem létezik félelem. Itt van a megváltás. Itt végre megpihenhetsz." (Munkafüzet 102. lecke 3.)
E néhány nap célja közelíteni a belső béke felé, melyhez jobb segítséget "A csodák tanításánál" nem is kaphatnánk.
A bázis, ahonnan mindennap útrakelünk, Gyűrűfű, Tündérmajor. Naponta más irányt veszünk 3-8 km-re lévő célunk felé. Ám ezek nem a megszokott kirándulások lesznek, a "zarándoklat" talán pontosabban fejezi ki utunk minőségét. Reggel ki-ki a maga leckéjével indul útnak, melyet befelé figyélve, mintegy dinamikus meditációként tesz meg.  Utunkat többször megszakítjuk és feladatokkal mélyítjük az élményt.

Utazás egyénileg: vonattal vagy személygépkocsival. Telekocsi érdekében segítek!
Szállás: 6 fős jurtákban, hozz hálózsákot, párnát, lepedőt.
Étkezés: kérésre vegetariánus étkezést is biztosítunk, ha a többség ezt kéri, akkor csak ez lesz.

Helyszín: Gyűrűfű Ökofalu. Itt található a mi kis farmunk: a Tündérmajor, a túrák kezdő és megérkezési helye.

A spiritúrát vezeti: Szalóki Zsuzsa csodatanár

Ár: 35 ezer forint mely tartalmazza a szállást, étkezést, programot.


Érdeklődni a 73/378595-ös telefonszámon és a szutra@annan.hu e-mailen,
jelentkezni csak e-malien lehet.


"A csodák tanítása" című könyv több részből áll. A Törzsszöveget a Munkafüzet követi.
A Munkafüzet 365 gyakorlatot tartalmaz, tehát az év minden napjára egyet. E gyakorlatokat bárki egyedül is végezheti, ám világszerte csoportok alakultak-alakunlak, akik a közös gyakorlásra kötelezik el magukat egy éven kereszül havonta találkozva.
4 napos spiritutúránk a Csodák útján azt a célt is szolgálja, hogy kedvet csináljon akár az egyéni, akár a csoportos gyakorláshoz.  
"E tanítás célja nem az, hogy megtanítson a szeretet értelmére, mert ez túlmutat mindazon, amít tanítani lehet. Ám célul tűzte ki, hogy eltávolítsa mindazt, ami megakadályozza, hogy tudatára ébredj a szeretet jelenlétének, amely a te természetes örökséged." ( A csodák tanítása Bevezetés)

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz