Isten szomorúsága - Tündérmajor

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Isten szomorúsága

Lélekliget > Égi Üzenetek

Isten szomorúsága

Minden vallás szomorúság Isten szívében

Mindannyian Isten gyermekei vagyunk. Ez független attól, hová születtünk és milyen körülmények közé. Isten mindenkit fiaként szeret, és nem tartja szükségesnek, hogy egyik fia a másik fölé kerekedjen, hogy egyik fia a másikat üldözze vagy megölje.
A vallás a sötét kor velejárója. Az Atyával egyetlen Fiú kapcsolata sem szakad meg. Nem kell közvetítő. A vallások valódi célja elszakítás az Atyától és a Testvérek elszakítása egymástól.
Vajon melyik (normális) családban fordulhatna elő az, hogy az Atya örvendezik, amikor a fiai versengenek? Az egyik azt mondja: „Úgy kell szeretni Atyánkat, hogy énekekkel dicsőítjük, és pénteken nem eszünk, mert ez tetszik neki”. A másik fiú azt mondja: „Úgy kell szeretni atyánkat, hogy virágokat szórunk a lába elé, és elvágjuk a bárányunk torkát.” Ezután pedig, mivel nincs egyetértés, az erősebb fiú megöli a gyengébbet. Ránéz a másik fivérére és megkérdi: „Ugye már tudod, hogy mit szeret Atyánk, mivel járhatunk a kedvében?!” Ezután az erősebb fiú pénzt kér a gyengébb tesóktól, állítván, hogy ez apjuk örömére szolgál. Gondold végig… a Te földi családodban így van ez? Apád az a gyermekét szereti, aki bonyolult rítusokat kreál szeretetét bizonygatva, megöli és kifosztja a tesóját? Azt a gyerekét szereti, aki a gyengébb tesónak azt mondja, hogy te egyedül képtelen vagy apánkkal találkozni, de majd én közvetítek! Vajon mit tenne egy földi apa, ha a gyermekei csak azért képesek lennének egymást megölni, hogy őt édesapának, apunak, faternak vagy öregnek szabad nevezni?
Atyánk, a Teremtő minden gyermekét egyformán szereti. Elegendő, ha Te is forrón szereted őt, és hálát érzel, amiért megteremtett. Ne szomorítsd azzal, hogy szívbéli szeretet helyett rítusok mögé bújsz! Ne keserítsd azzal, hogy a testvéreidet alkalmatlanabbnak találod az Atyával való találkozásra! Ám segítsd őket, hogy legyen önbizalmuk megtalálni a saját visszavezető útjukat, amit oly sok évezredig rombolt a vallási ideológia.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz