Gazdaság látogatás - Tündérmajor

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Gazdaság látogatás

A Tündérmajor előre egyeztetett időpontban látogatható.

Az 1 órás program keretében bemutatjuk a kecskefarmot, az istállót, fejőházat, beszélünk a bio kecsketartásról és bekukkanthatnak a sajtüzemünkbe, válaszolunk a kérdéseikre. A program ára 1000 Ft/fő. Minimum 4 fős csoportot tudunk fogadni, illetve a minimum-díj 4000 Ft.


A gazdaság megtekintése sajtkóstolóval: bemutatjuk a gazdaságunkat és vegyes tálon kóstolót (kb. 10 dkg/fő) kínálunk. Ár: 2000 Ft/fő, minimum 4 fős csoport számára. (Minimumdíj 8000 Ft.)

A sajtkészítés rejtelmei programunk keretében bemutatjuk a kecskefarmot és a sajtüzemet, felszolgálunk egy vegyes sajttálat és közben elmeséljük, hogyan készülnek a kecskesajtok, kecsketúró és joghurt, válaszolunk a kérdésekre. 2 órás program. Ár: 3000 Ft/fő, minimum 4 fős csoport számára.
(Minimum díj 12 ezer Ft)


Sajtkészítő alaptanfolyam a 10- 16 óráig tartó program keretében elmondjuk a sajtkészítés elméleti tudnivalóit majd közösen készítünk félkemény kecskesajtot
és bemutatjuk a gazdaságunkat. Ár: 10 ezer Ft/fő Ezt a programot egyedileg nem tudjuk biztosítani, csak az előre meghirdetett időpontokban. Az időpontokról itt tájékozódhat.


Minden, ami kecske - tanfolyam
. 3 napos tanfolyam, ahol a gyakorlatban készítünk sajtot, túrót, joghurtot, ordát. További témák: kecsketartás, takarmányozás, betegségek. Biogazdálkodás.  30 ezer FT/fő. A program időpontjairól itt tájékozódhat.

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz