A szeretet törvénye - Tündérmajor

Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

A szeretet törvénye

Lélekliget > Égi Üzenetek

A szeretet törvénye

 
 

Töprengéseim során a következő kérdést tettem fel: Mi az, ami alapján valódi közösség jöhet létre?
A válasz azonnali volt. Mintha legalábbis már rég várták volna az égiek, hogy eljussak erre a pontra, és feltegyem ezt a kérdést. Így hangzott:

„A vezérlő elv: a szeretet.” Rögtön ágáltam: „Ó, igen, annyiszor hallottam már ezt. Mégis ott tart az emberiség, ahol tart.” „Igen, ez a lényeg. Ti emberek nem tudjátok alkalmazni ezt vezérlő elvként, és ott tartotok, ahol tartotok. Mi mindig és folyamatosan ezt tudjuk nektek mondani: az egyetlen vezérlő elv, ami eredményre vezet, az a szeretet.” „Igen – feleltem - de vajon mi történne, ha most én, így egyedül elkezdeném ezt az elvet alkalmazni a saját életemben? Nem vezetne sehová.” „Azt, hogy hová vezetne, nem tudhatod, hiszen még nem próbáltad. Nem azt állítjuk, hogy a szeretetet nem próbáltad, hanem azt, hogy ez legyen az életed vezérlő elve, döntéseid mozgató rugója.”
„Szeretném, ha képes lennék arra, hogy a szeretet vezérlő elve szerint éljek. Mit tegyek hát?”
„Az eső és legfontosabb lépés ez: vágyjál rá! Minden konfliktus helyzetben először ne reagálj, hanem lépj egyet hátra, és kérdezd meg: mit tennék most, ha már képes lennék a szeretet törvénye alapján dönteni? Nem biztos, hogy akkor, az indulatok örvényében megkapod a választ. De gyakorlással egyre könnyebben megy majd. Aztán, amit lépsz, abban az vezéreljen, hogy a fejlettségi szinteden mit vagy képes jószívvel meglépni. Hangsúlyozzuk, hogy sose mímeld azt, hogy szeretetből cselekedtél! Az épp az ellenkező irányba vinne. A másik, hogy menj el olyan tanfolyamokra, helyszínekre, amelyek képesek benned ébreszteni a szeretet energiáját.
Amikor testben voltam, nekem is sikerült a szeretet törvénye alapján élnem. És láthatod, hogy még a mai emberiségbe ágyazva is nagyszerű sikereket értem el. MI, akik képesek vagyunk így tenni, mindig vagyunk többen is a földön és segítjük a megértésben azokat, akik vágynak arra, hogy megértsék és megvalósítsák a szeretet útját. De kérlek, ne légy magaddal türelmetlen. Ne csüggesszen el, hogy nem vagy még képes arra, hogy azonnal megvalósítsd, amire most ráláttál. Ami most történt veled, az megvilágosodás. A szeretet törvényének alkalmazásához a megvilágosodások is hozzájárulnak. A megvilágosodást ne úgy képzeld el, hogy az egyik pillanatban még alig tudtál valamit, aztán pedig mindent tudsz. A megvilágosodás inkább a pirkadathoz hasonlítható. A fény először még alig látható, és csak a nagy tárgyakat körvonalai sejlenek fel. Aztán, folyamatosan egyre több részlet vehető ki. A megvilágosodás nem a villany, amit hirtelen felkapcsolnak. A teljes sötétség után az olyan, mintha fejbe vernének és káprázik a szemed, inkább becsukod gyorsan. Szeretnék pár szót mondani a vezetők szerepéről. A vezetőket úgy képzeld el, hogy a sötétben botorkálsz, és folyton nekimennél dolgoknak, ha a vezetők nem figyelmeztetnének az akadályokra. Amikor saját tudást szerzel, az olyan, mintha lámpás lenne a kezedben. Látod már egyedül is a közeli akadályokat és képes vagy kikerülni őket. Ám a megvilágosodás egészen más: ekkor először látsz rá a nagy összefüggésekre és már felismered, merre kell tartanod. Amíg a vezetők szavára hallgatsz: az egy hit és bizalom. Ha hiszel és bízol, jó irányba indulsz. Kezedben a lámpással már felismered magad is akadályokat. Ha viszont volt részed megvilágosodásban, akkor látod az irányt, a célt.”

Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz